Lyoness vásárlási információ
English Magyar

Általános tudnivalók és szállítás

RENDELÉS

Rendelést leadhat:

  • kényelmesen webáruházunk ügyfélkapuján keresztül
  • telefonon a +36-36-898-295 vevőszolgálati telefonszámunkon
  • faxon a +36-36-788-557-es számon
  • emailen keresztül az info@adlerpolo.hu email címen keresztül

A webes rendelésen kívül kérjük, minden esetben tüntesse fel a rendelni kívánt termék cikkszámát, nevét, a kívánt méretet és színt, valamint a mennyiséget. Továbbá kérjük, jelezze hogy a terméket a webáruházon keresztül találta meg, csak így tudjuk biztosítani a webáruház nyújtotta kedvezményeket. A sikeres megrendelés érdekében kérjük, tüntesse fel személyes adatai mellett, hogy futárszolgálattal kéri a kiszállítást, vagy személyesen szeretné rendelését átvenni egri üzletünkben (3300 Eger, Maklári u. 120.), valamint hogy miként szeretné azt pénzügyileg teljesíteni (Futárszolgálat esetén: előreutalás, utánvét; személyes átvétel esetén: előreutalás, kp).

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Az Adler Póló webáruház csomagjait szerződött partnerünk a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. Szállítással kapcsolatos információkért kérjük, hívja a GLS ügyfélszolgálatát a következő telefonszámon: +36 1 802 0265. https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg?subject=98.806


Szállítási határidő, a megrendelés átvételét követően ellenőrizzük raktárkészletünket és ha a termék raktáron van akkor az adott (14:00-ig leadott rendelés esetén), vagy a következő munkanapon gondoskodunk a csomag feladásáról, így a termék kiszállítása egy-két munkanapon belül megtörténik. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre raktárunkbankba, úgy a megrendeléstől függően átlagosan 6-8 munkanapra módosul a szállítási határidő. Minden esetben rendszerünk visszaigazoló emaileket küld a rendelés státuszáról, mely tartalmazza a vevői adatokat, a megrendelt termékeket, valamint a szállítási és a raktári információkat. Amennyiben a megrendelt termékeket több csomagban szállítjuk (max 50 kg), Ön csak a rendszerünk által számolt szállítási költséget fizeti. Kérjük használja "Szállítási díj becslése" kalkulátorunkat a pontos szállítási díj megállapításához. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a megrendelt termék helyett csak helyettesítő terméket tudunk küldeni. A helyettesítő termék lényeges tulajdonságokban nem térhet el a megrendelt terméktől, és minőségileg azzal megegyező vagy csak jobb lehet. 

Abban az esetben, ha Ön a helyettesítő terméket nem kívánja átvenni, 8 munkanap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, kívánja azt megtartani vagy sem. Amennyiben az árut nem kívánja megtartani, úgy az áru visszaszolgáltatásával járó költségeket az Adler Póló viseli oly módon, hogy azt Önnek az áru visszaérkezését követő 8 napon belül visszatéríti. Az Adler Póló által forgalmazott termékek árai az adott nyomtatott katalóguson feltüntetett érvényességi időtartam alatt nem változnak. 

Akcióink alatt található ajánlataink a készlet erejéig érvényesek! 

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az Adler Póló a termékek árainak feltüntetését a tőle elvárható legnagyobb gondossággal végzi, azonban esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák előfordulhatnak. Ennek megfelelően felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén az Adler Póló ajánlati kötöttsége nem áll fenn. Minden esetben az utolsó, rendszerünk által generált visszaigazoló emailünk a mértékadó. 

Kérjük, hogy a könnyebb kapcsolattartás érdekében szíveskedjen megadni minden esetben a telefonos elérhetőségét, illetve email címét. 

FONTOS! A több darabos (akciós csomagajánlatoknál) csomagoknál a darab ár csak tájékoztató jellegű. A termék csak a leírásban megadott csomagban rendelhető.

ADATVÉDELEM

Tájékoztatjuk, hogy megrendelései, katalógusigényei alkalmával bármilyen technikai eszköz útján megadott személyes adatai az Adler Póló adatbázisába kerülnek. Adatainak kezeléséhez való hozzájárulását regisztrációjával, illetve megrendeléseivel megadottnak tekintjük. Ezeket az adatokat kizárólag áruküldő illetve ajánlattevői tevékenységhez használjuk fel. Megadott személyes adatait harmadik személy részére közvetlen üzletszerzés céljára, illetőleg egyéb célból nem adjuk át. Figyelemmel arra, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, nevének és címének felhasználását addig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön írásban nem kéri azok törlését. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.
Adatkezelési nyilvántartási szám (ANYA): 
Nyilvántartási szám: 
Az Adler Póló által gyűjtött személyes adatok kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet: Adler Póló Vevőszolgálat (email: info@adlerpolo.hu, cégnév: AGÁRDY-MUEX Kft., levélcím: 3300 Eger, Maklári út 120.), valamint adatai törlését vagy helyesbítését is kérheti, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen: Adler Póló IT (email: info@adlerpolo.hu, cégnév: AGÁRDY-MUEX Kft. , levélcím: 3300 Eger, Meder u. 7.).

ÁRÚ CSERÉJÉVEL, VISSZAVÉTELÉVEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

8 munkanapon belül indoklás nélkül Ön elállhat a vásárlástól. Ezen jogát attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotában a visszárulevéllel vagy számlamásolattal együtt visszaküldheti címünkre. A csomag visszaküldésének címe: Adler Póló - AGÁRDY-MUEX Kft., 3300 Eger, Maklári u. 120. Visszaküldés egyeztetése miatt hívhatja a +36-36-898-295 telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik. Az Adler Póló - AGÁRDY-MUEX Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Cserére vonatkozó igénye esetén kérjük, hogy a számlán, vagy annak másolatán szíveskedjen feltüntetni új megrendelését (cikkszám, mennyiség, méret és szín megjelölésével), amelyet az eredeti feltételeink mellett regisztráltunk, és a kért árut Önnek megküldjük. Amennyiben nem kíván cseretermék lehetőségünkkel élni, úgy a visszaküldött termék árát küldjük ki az Ön címére, vagy a megadott bankszámlaszámra. Az összeget haladéktalanul, az elállást követően, legkésőbb 30 napon belül az Adler Póló - AGÁRDY-MUEX Kft. köteles visszatéríteni. Az áru személyes cseréjére raktári egyeztetés (Kérjük érdeklődjön: +36-36-898-295) után biztosítunk lehetőséget. Utánvétellel és portóval feladott csomagokat az Adler Póló technikai okokból nem tudja elfogadni. Csomagajánlatnál/garnitúránál a termékek egy csomagba tartozó összes darabját kérjük visszaküldeni. Higiéniai okból fehérneműként használt árút nem veszünk vissza. 

Az akciós feltételekkel megrendelt, valamint időszakos vásárlási kedvezmény igénybevételével teljesített termékek kicserélése esetén az alábbi szabályok az irányadóak. A megrendelő az eredeti feltételek (akciós árcsökkentés vagy vásárlási kedvezmény) szerint jogosult azonos terméket választani, azonban akciós árcsökkentéssel vagy vásárlási kedvezménnyel nem érintett, eredetitől eltérő (nem akciós árcsökkentett) termékek választása esetén az eredeti termékhez kapcsolódó csökkentett ár vagy vásárlási kedvezmény nem alkalmazható.

FIZETÉSI MÓDOK

A rendelés folyamán rendszerünk rögzíti az Ön által kiválasztott fizetési módot, ami jelenleg két opcióra korlátozódik:

  • Utánvét
  • Előreutalás

Utánvét opció választásánál kérjük vegye figyelembe, hogy a maximum értékhatár a nettó 100.000 Ft. A rendszerünk által kiküldött utolsó email tartalmazza a fizetendő összeget, amit a futárnak kell megfizetni. Előreutalásnál a rendszerünk által generált utolsó email végösszegét (mely tartalmazza a rendelt termékeket, a szállítási költséget és az ÁFA-t) raktári visszaigazolásunkat követően kérjük, szíveskedjen számlaszámunkra átutalni (számlaszámunkat visszaigazoló emailünk tartalmazza). Pénzügyi teljesítést követően, raktári rendelkezésre állás függvényében haladékalanul gondoskodunk rendelésének kiszállításáról.

VEVŐI FIÓK ADATAINAK MÓDOSÍTÁSA

Sikeres regisztrációt követően Önnek bármikor lehetősége van honlapunkon adatainak módosítására. Ehhez csak be kell jelentkeznie honlapunkon a regisztrációnál megadott email címével, mint felhasználónévvel, illetve jelszavával. Lehetősége van: adatait módosítani, több szállítási és számlázási címet megadni, rendeléseit megtekinteni, saját véleményeit kezelni, kívánságlistát létrehozni, hírleveleinkre fel- és leiratkozni...

HÍRLEVÉL

Hírlevél küldési rendszerünkre minden esetben Ön kezdeményezi a fel- és leiratkozást. Email címét az adatkezelési feltételeknek, illetve a június 1-től hatályos új reklámtörvénynek megfelelően kezeljük. Tehát az Ön hozzájárulása nélkül semmilyen kéretlen hírlevelet nem küldünk, illetve közvetítünk ki az Ön által megadott email címre. Az új Reklámtörvény értelmében június 1-től megváltoznak az elektronikus hírlevél küldésre vonatkozó szabályai. A legfontosabb változás, hogy csak akkor küldhetünk Önnek emailt, ha nem magánszemélyként olvassa a leveleinket, vagy ha magánszemélyként olvassa, és kiegészíti az adatait a törvény előírásainak megfelelően. Ennek értelmében:

  • Ha Ön nem magánszemélyként olvassa az Adler Póló hírleveleit, és hozzájárul ahhoz, hogy a továbbiakban is küldjünk Önnek emaileket, akkor ezt az Ön által kezdeményezett fel- és leiratkozással tudomásul vesszük, és semmit nem kell tennie.
  • Ha Ön magánszemélyként olvassa az Adler Póló hírleveleit, és szeretné, hogy a továbbiakban is küldjünk Önnek emaileket, akkor kérjük, hogy kattintson az alábbi linkre, és fiókadatainál egészítse ki adatait (irányítószám, város, utca): címjegyzék módosítás, vagy ha még nem adott meg számlázási, akkor itt azt szintén megteheti.

Minden esetben az Ön személye kezdeményezi a hírlevél fel- és leiratkozást! Ha esetleg valami oknál fogva nem sikerül hírlevél fel- és leiratkozása, és azt nem sikerül megoldania, kérjük ne habozzon, keresse Adler Póló IT (email: info@adlerpolo.hu, cégnév: AGÁRDY-MUEX Kft., levélcím: 3300 Eger, Maklári út 120.) kollégánkat és kérje segítségét.